Julkisivuremontit ammattitaidolla Harjavallassa ja Satakunnan alueella – myös elementtisaumaukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
elementtisaumaus

Julkisivuremontit ovat Rakennusliike Valtaharja Oy:n erikoisalaa. Toteutamme niitä pääsääntöisesti taloyhtiöille ja yrityksille, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muille tahoille. Julkisivuremonteissa olemme erikoistuneet myös elementtisaumaukseen. 


Työskennellessä käytämme sekä omaa että vuokrakalustoa, yritykseltämme löytyy muun muassa henkilönostin. Taloyhtiöille hoidamme lisäksi parvekeremontit sekä tarvittaessa lasitukset.

Julkisivuremontoinnin ja -saneerauksen palvelumme

julkisivuremontti

Julkisivuremontit

Kaipaako kotisi tai kiinteistösi julkisivu uuden ilmeen tai kokonaisvaltaisemman saneerauksen? Rakennusliike Valtaharja toteuttaa julkisivuremontit ja
-saneeraukset vuosien kokemuksella ammattitaitoisesti ja luotettavasti Harjavallasta käsin.

julkisivusaneeraus

Elementtisaumaukset

Julkisivun elementtisaumaukset ovat keskeinen osa rakennuksen säänkestävää julkisivua. Ammattitaidolla toteutettu elementtisaumaus estää kosteuden pääsyn rakennuksen rakenteisiin ja eristyksiin.

elementtisaumaus

Parvekeremontit

Parveke lisää asunnon tilavuutta ja viihtyvyyttä. Nykyään moni hankkii myös parvekelasit, jotta parvekkeesta voi nauttia ympäri vuoden. Rakennusliike Valtaharja toteuttaa erilaiset parvekeremontit luotettavasti. Kauttamme saat myös tarvittaessa parvekelasitukset.